Fransa’nın başkenti Paris’te hizmet veren BeefCut, Türk işletmeci Mustafa Başer ve profesyonel ekibinin ellerinde büyüyor. Kısa sayılabilecek bir zaman diliminde adını duyuran BeefCut, Paris’in en çok tercih edilen 3 mekânından biri oldu. Dünyaca ünlü yıldızların boy gösterdiği işletmeyi şu ana kadar ziyaret edenlerin başında Angel Di Maria, Cardi B, Leandro Paredes, Edinson Cavani, Tyga, Sergio Ramos, Keylor Navas, Rick Ross, Kylian Mbappe, Keylor Navas Gamboa, Achraf Hakimi gibi isimler yer alıyor.
Fransa’nın başkenti Paris’te 5 yıl önce markalaşan BeefCut’ın işletmecisi Mustafa Başer, “Ülkemizden uzakta bu başarıyı göstermek, övgülere mazhar olmak bizim için çok özel bir duygu. Böylelikle ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Her şey planladığımız gibi giderse şube sayımızı arttırmayı amaçlıyoruz” sözleriyle BeefCut’ı büyütmeyi amaçladıklarının sinyallerini veriyor. Açıklamalarına devam eden Mustafa Başer; “Yeni şubelerimizden birinin Dubai’de olmasını arzu ediyoruz. Diğer şubemiz ise şu an Amerika’da olacak gibi görünüyor.”
BeefCut, et pişirme uzmanlığında klasik yöntemleri, modern bir yaklaşımla ele alarak beğenileri kazanmayı ve adını tüm dünyaya duyurmayı başarmış. Artık ünlü mekanlar arasında yer alan BeefCut’ın işletmecisi Mustafa Başer; “Öncelikli olarak şube sayımızı arttırarak Paris’in dışına çıkmak istiyoruz. İlerleyen zamanlardaki hedeflerimiz ise dünyanın farklı noktalarında şube açarak, dünyaya mal olmuş bir marka haline gelmek.”
Türk işletmeci Başer sözlerine “Uzun vadede özgünlüğünü ve samimiyetini koruyan kurumsal bir marka haline dönüşmeyi amaçlıyoruz. Şahsen ben kurumsallaşmanın, başarıları kalıcı bir hale getirdiğini düşünüyorum. BeefCut’ı da global manada herkes tarafından bilinen kurumsal bir işletmeye dönüştürerek, bugün başarımızı hem kalıcı kılmayı hem de geleceğe ulaştırma arzusundayız” diyerek uzun vadeli hedeflerinden de bahsediyor.
Bir Kahramanmaraşlı olarak tam bir lezzet aşığıyım. Restoranımıza özgü, yöreselle harmanlanmış lezzetlerimizi misafirlerimize sunmaktan ziyadesi ile memnunuz. 32 yıl önce restoranımızı kurarken bir kural koyduk kendimize. Bu bir kuraldan fazla anlayış olarak yerleşti. Müşteri değil misafir kabul ediyoruz restoranımıza gelenleri. Bu sayede restoranımız büyük başarılar elde etti. Yakaladığımız bu başarıyı sürdürmek ve yeni 2 şube daha açmak istiyoruz. Şubelerimizden biri yine Paris’te olacak. Diğerini de Amerika’da açmayı planlıyoruz. Paris’te bulunan restoranımızda dünyanın birçok ülkesinden misafirleri ağırlıyoruz. Hedefim birçok farklı ülkede yeni restoranlar açarak, dünyaya mal olmuş bir marka haline gelmek. Bizim işimizde başarı hiçbir zaman tesadüf olmuyor. Bunun için çok çalışmak ve gerçekten özel olmak gerekiyor
Mustafa Başer
Uzun bir yolculuk ve tecrübeden geçerek bu noktaya ulaştıklarının da altının çizen Mustafa Başer; “32 yıldır bu sektörün içerisindeyiz. Uzun yıllara dayanan tecrübemizi ve lezzet anlayışımızı modern yaklaşımlarla birleştirdik. Her ne yaptıysak çok çalışarak yaptık. Bugünkü başarı biriken deneyimlerimizin ve çok çalışmamızın ürünü.”
Restoranın başarısının altında yatan nedenlere dair önemli bir noktaya değinen Başer; “İşimizin her noktasında göstermiş olduğumuz özenin ve hizmet kalitemizin, Paris’te olduğu gibi dünyanın birçok kentinde de başarılı olabileceğini düşünüyoruz. Bu nedenle şubelerimizin sayısını arttırarak bunu deneyimlemek istiyoruz” ifadeleriyle sözlerine son veriyor.
Restoranımız Paris’in en popüler 3 mekânından biri olarak gösteriliyor. Müşterilerimize çok özel bir tat deneyimi sunuyoruz. Menümüz özel olarak hazırlandı. Her ana yemeğin yanında sadece bize özel bir lezzet olan 3 adet sos ikram ediyoruz. Menümüzdeki tüm lezzetler uzun bir hazırlık sürecinden geçmektedir. Etlerde geleneksel uzun pişirme süreci her zaman var olmuştur. Geleneksel pişirme yöntemlerini günümüzle harmanlayarak, ortaya çok özel lezzetler çıkardık. Altın kaplama kuzu eti de menümüzde en çok ilgi görenlerden biri.
Mustafa Başer