Kendi markasıyla anılan restoranın sahibi Steakman Fırat Can, çok özel lezzetleri misafirlerine sunmaya çalıştığını ifade etti. Misafirlerini mutlu etmek istediğini, restorandan ayrıldıklarında kendilerini yenilenmiş hissetmelerini hedeflediğini de vurguladı.
Açıklamalarını sürdüren Can, “İstanbul Veliefendi ve Bahçeşehir Gölet’te restoranlarımız var. Çok özel bir ekip ile çalışmalarınızı sürdürüyoruz. Misafirlerimize özel lezzetler hazırlıyor, hiç tatmadıkları lezzetleri muhteşem bir atmosferde tatmalarını sağlıyoruz. Kendimizi geliştirmek, farklı lezzetleri de mutfağımızda yapmak istiyoruz. Her misafirin damak tadı farklı. Bu nedenle herkesin sevebileceği tatlar oluşturmak zor ama biz zoru başarmayı hedefliyoruz.” ifadelerinde bulundu.
Geleneksel Lezzetlerle Farklı Tatları Bir Araya Getiriyoruz
Restoranında geleneksel lezzetlerle farklı tatları bir araya getirdiklerini belirten Steakman Fırat Can, “15 yaşından beri sektördeyim. Yoğun çalışmalar içerisinde bulundum. Bu sayede sektörün inceliklerini öğrendim, öğrenmeye de devam ediyorum. Şu anda kendi restoranımda çalışmanın mutluluğu içerisindeyim. Bu nedenle misafirlerim için çok özel lezzetler sunmak için kendimi geliştiriyorum. Genç ve dinamik bir ekibimiz var. Birlikte özel lezzetler hazırlıyoruz. Temel olarak geleneksel lezzetlerle farklı tatları harmanlıyoruz.” ifadelerinde bulundu.
Misafirlerim Kendilerini Mutlu Hissetmesini İstiyorum
Steakman Fırat Can, “Misafirlerim kendilerini mutlu hissettin istiyorum. Sektörde hizmet sunan çok fazla restoran var. Onların arasında ön plana çıkabilmek ve fark yaratmak için çok daha özel bir çalışma içerisinde olmamız gerektiğinin farkındayım. Bu nedenle ekibimle birlikte yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Yeni lezzetleri araştırıyor, bu tatları misafirlerimize sunuyoruz. Sektörde dikkat çekebilmek için yenilikleri takip etmek gerekiyor.” sözleriyle hedeflerinden bahsetti.
Açıklamalarını sürdüren Can, “En iyisi olmak her zaman zahmetlidir. Dinamik olmayı zorunlu kılar. Biz bu durumun farkındayız. Bu nedenle yapmamız gerekenleri bilerek hareket ediyoruz. Daha geniş bir kitleye hitap etmeyi istiyoruz. Her şeyden önce, misafirlerimizin kendilerini restoranımızda mutlu ve huzurlu hissedebilmesini sağlamak. Aslında çalışmalarımızın itici gücü de bu. Olumlu geri dönüşler almaktan dolayı çok mutluyuz. Demek ki bir şeyleri doğru yapıyoruz.” ifadelerinde bulunarak sürekli bir gelişim içerisinde olmanın önemini vurguladı.